miércoles, 17 de marzo de 2010

Brevet 200 PC Bonavista 2010

Un any més, la temporada de brevets ha començat a Catalunya. El passat diumenge 14 més de 250 ciclistes van participar a la brevet de 200 quilòmetres que organitza la Penya Ciclista Bonavista de Manresa.

Allà es van presentar per part del CCP el Carles Garrido, el Rubén Carro i el Xavier Vilanova, que s'estrenava en això del ciclisme de llarga distància. Vem estar acompanyats pels clàssics breveteros Xavi Òdena i Lluís Tirapu a més de l'Aleix, Xavi Molons, Miquel i Jordi Rubio. Per aquests dos últims també era la seva primera brevet.

Farem un petit resum de la matinal amb unes quantes paraules:

- Matinar: les brevets del Bonavista són sinònim d'una bona matinada. Aquest cop vem sortir minuts després de les 7 del matí des de l'antic pavelló de bàsquet del Congost.

- Globeros: el pitjor moment del dia va ser abans de començar. LoGarri va perdre la roda davantera de la seva bici en algun lloc entre Llinars i Sabadell. Sort que els organitzadors van anar a la seva seu i li van deixar una. I quan estava tot preparat, el Rubén s'adona que l'imant de la seva roda toca el sensor del comptaquilòmetres. Supergloberos!!

- Fred: per molts va ser el dia de bici amb temperatures més baixes de tot l'any. Durant les dues primeres hores vem estar a -4 i -3 graus. Sort que després va lluir un bon sol i la cosa es va suavitzar una mica, tot i que no va sobrar roba d'abric en cap moment.

- Neu: impressionant el paisatge després de les nevades del començament de setmana. Durant molts quilòmetres vem poder pedalar rodejats d'uns bons gruixos de neu que cobrien els camps dels costats de les carreteres.

- Ponts: aquesta població va ser on vem prendre el nostre habitual esmorzar brevetero. Gràcies a Anna, amiga de X.Molons, vem encertar i ens vem calçar uns bons entrepans i una millor tertúlia.

- Sant Ramon: tots els anys hi ha una víctima en el tram que va des d'Agramunt fins a Sant Ramon. Aquest cop el damnificat va ser el Garrido però, gràcies a la seva immensa classe i una paradeta al segon control, va poder revifar i acabar la brevet sense cap problema.

- Miquel: tercera sortida en bici de carretera. La primera 90 qms. La segona 110 qms. I la tercera, 200!!! Va anar durant tot el dia com una moto sense cap moment de crisi. Impressionant el deixeble del Xòdena!!

- Grupeta: això de les brevets mola! Ja tenim la grupeta preparada pel 300 del 10 d'abril i per la BPB del 29 i 30 de maig. Això rutlla!!

Teniu totes les fotos del recorregut al nostre Picasa.

No hay comentarios: