lunes, 14 de junio de 2010

Cronoescalada al carrer Margarit 2010

Els companys de l'AC Montjuïc ens informen de la celebració de la segona edició de la Cronoescalada al carrer Margarit que es disputarà el proper mes de juliol. Tot seguit us adjuntem la informació que ens envien.

Ens complau el poder adreçar-nos a vosaltres per convidar-vos a participar en la segona edició de la Cronoescalada al carrer Margarit. Donat l'èxit que va suposar la celebració de la primera edició de l'any passat, com a event esportiu organitzat per l'A.C. Montjuïc, la coordinadora d'entitats del barri del Poble Sec ens ha demanat que organitzem de nou l'event per aquest any.

És important destacar que no es tracta d'una prova competitiva, sinó d'un event de caràcter social. La nostra intenció és millorar l'edició de l'any passat, amb més participants, més clubs, més públic i expectació.

La prova consisteix en una cronoescalada de 550 metres que, encara que és molt curta, alhora és molt explosiva i dura, donat que el pendent va incrementant-se progressivament fins arribar als darrers metres a més del 10%.

L'any passat el millor temps va estar situat en un 1'12:63, així que un dels reptes seria superar aquest rècord.

S'han establert diferents categories pels participants. Hi haurà trofeus pels tres primers de cada categoria. A més, com a record, tots els participants seran fotografiats durant la prova. Aquestes fotos estaran disponibles a la nostra web per la seva descàrrega.

L'event es celebrarà el dia 17 de juliol a les 12 hores. El punt de reunió es situarà a la Plaça del Sortidor a les 11:30 h. Allà es repartiran els dorsals i es determinarà l'ordre de sortida.

En breu disposareu de més informació de la prova a la nostra web www.acmontjuic.org.

No hay comentarios: