viernes, 8 de octubre de 2010

Marxa Ciutat de Mollet 2010

El passat diumenge 3, un nombrós grup del CCP es va desplaçar cap a Mollet del Vallès per participar, com ja és tradicional, en la Marxa Pelegrí Pi.

I, com sempre, la finalitat de la jornada va ser passar una bona matinal de ciclisme tot xerrant amb la resta de companys i coneguts del pilot cicloturista.

La marxa va transitar pel recorregut habitual que ens va portar per Castellar i Sant Llorenç Savall on vem fer una paradeta per fer el bocata. Després vem reprendre la marxa tot passant per Gallifa i Sant Feliu de Codines per baixar a Caldes i fer els nou quilòmetres de la pujada al Farell.

Allà el repte era aconseguir ajudar l'Asun a arribar la primera a dalt tal i com va fer l'any passat. Al final la seva rival Mònica va demostrar la seva superioritat però l'Asun va aconseguir arribar en una meritòria segona posició, fet que va suposar guanyar un altre cop un bon pernil!

Després de la pujada al Farell, tornada cap a Mollet on vem gaudir del tradicional picapica de germanor i el lliurament de trofeus.

Crònica i més fotos al bloc de l'Òscar.

No hay comentarios: