jueves, 4 de noviembre de 2010

Excursió a Barberà del Vallès

El proper diumenge dia 7, per qui no vulgui seguir la visita del Papa a Barcelona, farem la penúltima sortida del Campionat d'Excursionisme d'aquesta temporada 2010.

No marxarem gaire lluny, fins a Barberà del Vallès, però donant una volta més llarga per fer una mica de gana. Al calendari oficial posa que ens aturem a esmorzar a Cerdanyola, però canviem a Barberà per apropar-nos al Bar Can Jordi, a la cantonada de la Rambla d'Europa amb el Carrer del Bosc (veure mapa), que és un lloc que val la pena.

Tots sortirem des del punt habitual a les 9:00 hores passant per la Meridiana fins a la benzinera de Montcada. Des d'aquí continuarem per Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí.

Els del recorregut normal giraran a la dreta per la carretera que porta per Can Barata i Sant Quirze per arribar a Sabadell i, des d'aquí, seguir a Barberà.

Els de la variant, creuaran Rubí i es dirigiran cap a Castellbisbal per pujar el Coll dels Onze. A dalt, reagrupament i tornada a Barberà baixant per Les Fonts, Rubí i Sant Cugat.

La tornada per a tots a Barcelona es farà arribant a Cerdanyola i pujant i baixant el Forat del Vent.

No hay comentarios: