lunes, 9 de mayo de 2011

Marxa Cicloturista Terra de Remences 2011

Nombrosa participació provençal el passat diumenge 8 a la marxa cicloturista més emblemàtica del calendari català, la Terra de Remences de Sant Esteve d'en Bas.

Com sempre, fem la recollida de dorsals dissabte a la tarda i el sopar i dormir a la zona. Aquest any hem tornat tots a la Fonda Carmelita de Sant Privat, que ens ha deixat un molt bon sabor de boca.

En quant a la meteo, jornada perfecta per pedalar: més núvols que sol, sense vent i una temperatura molt bona van fer que no hi hagués excusa per fer el recorregut curt (jeje) i quasi bé tots vem fer la ruta dels 175 selectius quilòmetres amb els ports de Capsacosta, Canes, Bracons i Condreu.

El premi a la desgràcia li donarem al José Luis Sanjuanes a qui van tirar de la bici passat Olot i no va poder acabar. No s'ha trencat res. Li han posat uns punts a la mà i segur que molt aviat estarà a sobre de la bici un altre cop. Ànims José Luis!!!

Aquí teniu els temps dels nostres socis:

MARXA LLARGA
Frank Jiménez - 5h32
Carles Duran - 5h52
Carles Garrido - 6h08
Rubén Carro - 6h31
Montse Aranda - 6h38
Pere Martínez - 6h50
Asun Manjón - 8h23

MARXA CURTA
Álex González - 3h02
Xavier Vilanova - 3h19
Juan Royo - 4h02
Òscar Gómez Pau - 4h23

Més cròniques i fotos del cap de setmana als blocs de l'Òscar, del Charly i a Somos una Banda.


Extra: hem trobat aquest video al Youtube. LoGarri surt al minut 6:08 i les noies al 7:20 fotent-se un bon tiberi a dalt de Bracons.

No hay comentarios: