martes, 10 de enero de 2012

Vacances de Nadal a les Illes Afortunades

Crònica de Xavier Vilanova

La nit del 28 de desembre els quatre del comando arribem gairebé a mitja nit a l'aeroport de Gran Canària. Literalment varem tancar l'aeroport.

Recollida del cotxe de lloguer i uns 50 qms fins el nostre cap base a Agaete, al Nord Oest de l'illa, concretament a "San Pedro al Valle de Agaete", al costat del "Parque Natural de Tamadaba". Casa espectacular amb vistes a la vall i arbres fruiters dels amos amb el vistiplau d'aquests per agafar tota la fruita que volguéssim.

El 30 embarquem penya i cotxe per visitar tot el dia l'illa de Tenerife. El 31 a migdia, arribada dels dos que faltaven de la expedició. Per la tarda en LoGarri i un servidor correm la San Silvestre de Las Palmas de pirates perquè ja s'havien acabat els dorsals. A la nit, sopar casolà, campanades... això sí, amb una hora menys i festa al poble!!

El dia 4 en LoGarri i jo varem llogar bicis a Maspalomas i vam pujar fins el Pico de las Nieves a gairebé 2.000 metres al centre de l'illa i el cim més alt d’aquesta, en total uns 54 qms de pujada.

El 5 a la tarda, tornada. Però abans, pel matí, banyet a la platja d'Agaete amb una temperatura de 25ºC. Aterratge a BCN a quarts d'onze i... s'ha acabat lo bo.

En resum, unes vacances actives: uns 1.100 qms en cotxe, 108 en bici, 7 qms corrent, turisme i tastos culinaris varis i... birretes XX???

No hay comentarios: