jueves, 23 de febrero de 2012

Comença la temporada 2012!!!

El proper diumenge 26 comença una nova temporada del Campionat d'Excursionisme del CCP. Aquesta setmana us haurà arribat als qui no teniu email o no veu passar per la reunió mensual del passat dimarts una carta amb les properes excursions.

Tindreu el calendari complet de sortides en el butlletí que us enviarem a casa a tots la propera setmana i també descarregant-lo en aquest enllaç. També estarà disponible tot l'any a la columna dreta del bloc (imatge "calendario de excursiones en pdf").

La sortida inaugural d'aquest any ens portarà, com ja és habitual, fins la bonica localitat de Santa Eulàlia de Ronçana. Sortirem tots des del punt habitual de reunió (cruïlla dels carrers Navas de Tolosa i Aragó) a les 8:30 hores.

Anirem tots junts per l'Avinguda Meridiana i seguirem l'autovia de l'Ametlla fins la sortida de Parets del Vallès. Allà continuarem per Lliçà de Vall i Lliçà de Munt fins arribar a Santa Eulàlia. Aquest any canviem i esmorzarem al Centre Cívil i Cultural La Fàbrica, situada al Camí del Gual, s/n.

Després de l'esmorzar ens farem la foto de l'any (ja sabeu, veniu amb la indumentària oficial) i tornarem a casa pel mateix itinerari o pujant per Bigues i Riells fins a Sant Feliu de Codines i baixant per Caldes i Palau Solità i Plegamans.

Us esperem!!

No hay comentarios: