jueves, 7 de marzo de 2013

Ports del Maresme

El passat diumenge dia 3 de març vaig “començar” la temporada de marxes. Aquest any volia provar la Ports del Maresme, una marxa que recorre part de la nostre zona d’entrenaments i que tenia com a port estrella la pujada a Sta Fe, que no està al Maresme però el colen.
En fi, dissabte vaig sortir una estona amb molt males sensacions així que diumenge els pronòstics eren de patiment extrem. A les 8.00 van donar la sortida i baixem des d’Arenys de Munt cap a la N-II per tirar direcció St. Pol i des d’allí agafem la carretera del “pollastre” direcció Arenys de Munt per seguir pujant cap al Collsacreu. Molt bones sensacions pujant a una mitja de 16 km/h i aguantant el ritme del grup en que anava. Des d’allí baixem cap a St. Celoni i per sort la pujada a Sta Fe queda anul·lada per neu així que pugem per Mosqueroles (maleïda pujada de 2 kms) per anar fent fins el km 8 on ens desvien per la carretera de les Costes del Montseny i baixar cap a Sta Maria de Palautordera.
Agafo grupeta i a molt bon ritme anem fent la carretera de St. Celoni a Cardedeu per a anar fina la Roca del Vallès per pujar el Papers, també a bon ritme. Des d’allí baixem cap a Argentona per desviar-nos cap a Dosrius i pujar Can Bordoi on les cames ja noten els kms i els petits ports que hem fet. Des d’allí tornem a agafar la carretera de St. Celoni per un cop allí pujar el Collsacreu i marcar temps al coronar-lo, així la gent no baixarà “a lo loco” per marcar un bon temps.
A l’arribada un bon dinar, sorteig de molt bon material i cap a casa a dinar. Gràcies a la neu la marxa llarga es va quedar en 115 kms i no 140 com estava previst, a mes de retallar el desnivell acumulat en quasi 1.000 metres, cosa que ja em va anar bé.
 
Ara el dia 17 de març dubto entre la Brevet 200 de Granollers o la Marxa de Terres de vi i cava de Vilafranca.
Carles Duran


No hay comentarios: