viernes, 4 de abril de 2014

La primera Marcha Ciclista Cambrils Park-Costa Dorada
Cronica C. Durán 
El passat diumenge dia 30 de març, els socis Carles Garrido, Ruben Carro i Carles Duran van participar en la I marxa cicloturista Cambrils Park Resort. El clima donava pluja tot el dia i així va ser.

El dissabte vam sopar i dormir al Resort de Cambrils que es d’on sortia la marxa. Al matí ja queia una mica de xirimiri mentre esmorzavem i abans de prendre la sortida ens van comunicar per megafonía que el recorregut llarg s’anul·lava i només es faria el curt (106 kms). Així doncs a petxugar i a fer menys kms.

El recorregut va començar amb un circuit ratoner per Cambrils per posteriorment agafar la N-340 i desviar-nos cap Montbrió per pujar el ColldeJou. Des d’allí es feia una volteta per la zona del Priorat, passant per Falset, Porrera i Riudecanyes. Des d’allí es tornava cap a Cambrils per unes rectes interminables on la pluja no parava de caure. De fet ens va ploure des de l’inici de la marxa.
En fi, un dia per oblidar. Esperem que l’any que ve, si la fan, fagi sol i poder disfrutar d’una zona totalement desconeguda almenys per mi.

Info de la marcha:

MARCHA DE CAMBRILS 


No hay comentarios: