lunes, 18 de enero de 2010

Primera sortida de fons

El passat diumenge 17, una selecta grupeta formada per Xavi Òdena, Lluís Tirapu, Aleix Olivé i els provençals Xavier Vilanova, Carles Garrido i Rubén Carro, va desafiar la pluja i les dolentes prediccions per completar la primera sortida per fer fondillo i entrenar així de cara a les grans fites de la temporada 2010.

El recorregut va ser tot un clàssic. Sortida per l'autovia fins a Castelldefels i després per les costes fins a Sitges i Vilanova. Fins aquí vem trobar aigua a la carretera degut a la pluja de la nit però no ens va caure ni una gota.

Després ens vem ficar per la carretera del pantà de Foix, Castellet i l'Arboç fins arribar a Sant Jaume dels Domenys. Aquí ens entaulem en el mític Bar El Cigaló on carreguem dipòsits a base de butifarres, truites i llom amb formatge.

La tornada cap a Barcelona la fem pujant l'Alt de les Ventoses i les carreteres supersecundàries que passen pel Pla de Manlleu i que arriben a la Creu Sapera. Des d'aquí, baixada per Torrelles i Sant Martí Sarroca per arribar a Vilafranca.

Només quedava pujar i baixar l'Ordal per arribar a casa. En la baixada del port ens va caure un xàfec que va ser l'única pluja del dia, per refrescar una mica. Al final, després dels repetxons de Sant Feliu i Sant Just, entrada per la Diagonal després de 160 quilòmetres de recorregut.

En definitiva, gran excursió a bon ritme i millor companyia. La pròxima sortida, per acomiadar el mes de gener, serà diumenge 31. Donarem detalls quan s'apropi la data.

1 comentario:

SOMOS UNA BANDA dijo...

Veo que ni el mal tiempo os para. sois unas maquinas
saludos