domingo, 31 de enero de 2010

Segona sortida de fons

Avui dia 31, i per acomiadar el mes de gener, hem fet la segona sortida de fons de la temporada. Nombrosa grupeta amb el habituals Xavi Òdena, Lluís Tirapu, Aleix Olivé i els provençals Carles Garrido, Xavier Vilanova, Carles Duran, Miquel Lapedriza i Rubén Carro. Ens van acompanyar alguns trams altres unitats, Òscar Gómez Pau i Pepe Castaño entre d'altres.

La ruta va ser un clàssic d'aquestes sortides hivernals, sortint de la Plaça Espanya barcelonesa cap a l'autovia de Castelldefels. A Gavà hem sortit per pujar l'Alt de Begues i continuar fins a Vilafranca passant per Olesa de Bonesvalls i Avinyonet.

Des d'aquí ja ens endinsem per carreteres més "salvatges" per pujar l'Alt de La Llacuna per la banda de Torrelles i Pontons. Reagrupament i baixada fins a La Llacuna (qm 95) per fer esmorzar-dinar brevetero de forquilla i ganivet al Cal Tiquets. Les butifarres, bacó, ous fregits, callos, patates, mongetes i pa amb tomàquet van entrar de conya!!!

Sortim del restaurant pocs minuts abans de les 15 hores i ja només ens queda continuar 80 qms per carreteres bastant favorables acompanyats d'una temperatura freda (uns sis graus) i uns amenaçants núvols a l'horitzó.

Passem per Capellades, Piera, Martorell, Molins i Sant Just per arribar a la Diagonal sobre les 17 hores, amb 170 qms a les cames i la satisfacció de no haver-nos mullat ni una gota.

Si tot va bé, la següent serà el diumenge 14.

1 comentario:

SOMOS UNA BANDA dijo...

vaya tirada de fondo chula.
ademas subir por la llacuna es sinonimo de carretera tranquila
saludos