domingo, 3 de junio de 2012

Sortida Especial

Les prediccions metereològiques per avui diumenge no eren gaire esperançadores i que permetessin fer la sortida. Finalment hem quedat a Cerdanyola els dos grups, els que venien de Barcelona i els que veniem del Vallès. L'objectiu era arribar a Gelida, atès que finalment es va decidir entre tots els socis presents no fer el recorregut previst del circuit dels Jocs Olímpics, canvi que ja havia estat comentat la passada setmana durant la sortida.
Anant cap a Rubí el cel estava tapat però no amenaçava gaire, de fet tot el camí fins Sant Andreu de la Barca ha estat respectat per la pluja. Però... arribant a Sant Andreu el cel ha dit prou i ens ha regalat unes bones gotes d'aigua que ens ha obligat a posar-nos el "xubasquero". Davant l'increment de la pluja hem decit arribar a Martorell i veure què passava. Hem estat de sort i ha parat de ploure just abans d'arribar a Martorell. Tot entrant al poble ens trobem l'accés tallat per la Guàrdia Urbana i Mossos per una cursa a peu bastant multitudinària (veure fotos a sota), pel que hem decidit tirar recte fins Olesa de Montserrat, on finalment hem esmorzat.
Per tornar hem estat sopesant diverses alternatives veient que la pluja havia parat i sortia un lleuger solet de tempesta. Sortint d'Olesa hem fet cap pel camí que porta fins a Viladecavalls. Ha estat una mica dur, però finalment amb una mica d'esforç hem arribat tots. Baixada fins a Terrassa, Sabadell i Barcelona. Dins de Terrassa el nostre company Jordi ha patit la mala passada d'una rampa a la cama. Sortosament s'ha recuperat i tot ha estat un mal moment.
Fins diumenge que ve.

No hay comentarios: