martes, 25 de septiembre de 2012

Festa del Pedal 2012

21 Octubre: Festa del Pedal

El Sport Ciclista Català nos invita a participar en la 79 Festa del Pedal, que como sabeis es salida oficial y puntuable del CCP. Os transmitimos el comunicado oficial de convocatoria:El proper diumenge 21 d'octubre es celebra la 79 edició de la Festa del Pedal. Aquest any, coincidint amb el centenari del nostre club, serà l'Sport Ciclista Català l'encarregat d'organitzar-la.

Per a que tothom faci un recorregut d'acord amb els seus interessos o les sortides del respectius clubs, hem volgut fer un punt de trobada on compartir l'esmorzar amb aquells ciclistes que vulguin assistir.


Entre les
9:30 i les 12:00 estarem al Restaurant Ca la Roser, Carretera de Sabadell (N-150) Km. 2,600. (Santa Maria de Montcada)A més a més de l'esmorzar donarem una samarreta de regal a tots els assistents, hi haurà sortejos de material ciclista i entregarem una cinta commemorativa a tots els club (mínim 3 persones) que assisteixin. El preu serà de 5 euros.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Todos los socios que estén interesados en participar en la Festa del Pedal pueden ponerse en contacto con los miembros de Junta en cada salida. Os agradeceremos nos confirméis vuestra asistencia antes del 14 de octubre.

No hay comentarios: