lunes, 24 de septiembre de 2012

SALIDA SITGES


6 comentarios:

provençal dijo...

La veritat es que passeu de tot. Per que no pareu al bar que toca????

CC Provençalenc dijo...

No sabem qui ets, però bona nit. Demà tenim Junta de 6.30 a 20.00h. Et convidem a venir i exposar els teus comentaris i/o suggeriments. Salutacions.

provençal dijo...

Merces per avisar "amb tanta antelacio".

No s'ha de parlar de res. Hi ha un grup que fa el que li dona la gana i aixo es un fet, horaris, anar per rutes que no toca i ara inventarnos nous punts d'esmorzar.

Portavem uns anys amb molta harmonia i ara aixo no es un club ni es res.

CC Provençalenc dijo...

Distingit soci,

Crec que hi ha un mal entès pel que es deriva de les seves paraules.

Desde la Junta del CCP s'ha vetllat sempre per un correcte funcionament de les estructures del Club i a més escoltar i fer cumplir les decissions preses a la Junta General Ordinària que se celebra cada any. Concretament, a la celebrada a principis del 2012 es va votar si continuar o no amb horaris diferents per al Grup A i B. Per majoria es va decidir seguir com fins el moment, és a dir, dos horaris de sortida.
Per una mala interpretació d'un membre de la Junta (dimissionari des del mes d'abril), es va establir un mateix horari per ambos grups en l'edició del Butlletí d'excursionisme, no donant opció a la manifestació de la voluntat sobirana de la massa social del Club. En defensa d'aquesta voluntat es va enviar als socis una circular amb l'esmena dels horaris de forma que aquesta es complís, a banda de cumplir-la desde l'inici de temporada tot i les postures enfrontades.
Pel que podem entendre, Vostè no hi era present a la Junta General. Si no és correcta aquesta apreciació, li preguem ens ho indiqui.

Creiem que no es pot parlar sense coneixement de causa i acusar la resta de socis de fets que no responen a la realitat ni a la veritat. En cap moment s'ha fet res que no respongui a una presa de decisió del conjunt de socis en votació democràtica i lliure. Per altra banda, si Vostè ha estat present a totes les sortides de la temporada, hauria pogut constatar el seguiment fidel de recorreguts i punts d'esmorzar per part de tothom. Pel que veiem i se'n deriva dels seus comentaris, no ha estat així.

Per aquest motiu, el convidem a reconsiderar la seva postura i de nou al diàleg, i no a la crítica per la crítica sense cap esperit constructiu.

Rebi una atenta salutació.

provençal dijo...

Nomes respondre aquesta frase: "si Vostè ha estat present a totes les sortides de la temporada, hauria pogut constatar el seguiment fidel de recorreguts i punts d'esmorzar per part de tothom"

Soc soci i surto molts diumenges amb el club a la ruta normal. Que digeu que aquesta ruta es compleix fidelment es un escandol. Quasi be tots els dies es varia la ruta a conveniencia d'algunes persones arrosegant a la resta del grup.

I sobre el tema dels horaris tot i que no fos votat en l'assamblea crec que es millor sortir tots junts. Ara ni ens veiem a la sortida ni al bar ni a la tornada. Aixo no es club!!

CC Provençalenc dijo...

Distingit Senyor,

Abans que res li agrairia ens digués el seu nom. Si més no, sabria a qui adreçar-me, perquè no tinc per costum parlar amb un anònim que s'amaga sota un pseudònim i que parla de temes prou seriosos com els que Vostè planteja. Jo li dic el meu, Esther Cabanas. Encara que suposo que ja sap qui sóc.

Si m'imagino qui és, comentar-li que enguany Vostè només ha sortit amb el Club 3 diumenges, fet que, crec, no li dóna cap dret a dir res en relació a les sortides tal i com ho expressa. Per altra banda, si en concret els seus comentaris han sorgit a rel de la sortida del proppassat diumenge, no té cap raó.

Primer de tot, pel que tinc entès es va parlar entre els assistents a la sortida el canvi de destí d'alguns del participants i que Vostè mateix va comentar el seu baix estat de forma pel que escurçar el recorregut ja li semblava bé. Per una altra, si entre els assistents hi ha quòrum, són lliures de fer la sortida com vulguin, sabent que els punts no seran atorgats en la seva totalitat. I finalment, a la tornada el van haver d'esperar atès que el seu ritme era inferior a la de la resta de companys, fet pel qual hauria d'estar agraït que els demés es preocupessin de no deixar-lo sol a la carretera (jo si més no, ho estaria).
Si no estava conforme amb el que els socis van decidir diumenge, no havia de fer res més que no anar amb ells i no liar tant la troca fent-nos perdre el temps en discussions estèrils i que, en aquest cas, no venen a lloc.

El que va decidir la majoria va ser dos horaris i cal respectar-lo.

De nou expressar-li la nostra voluntat de diàleg constructiu.

Rebi una atenta salutació.