miércoles, 24 de octubre de 2012

Loteria 2012 i roba CCP

Loteria 2012 Aquest any per motius administratius no es faran participacions de loteria (ens hem assabentat que no és legal davant Lotería y Apuestas del Estado vendre loteria  amb  recàrrec  a  no  ser  que  es  demani  un  permís  previ  a  la  venda).
Davant la circumstància i el poc temps per gestionar el permís, s’ha decidit per part de la Junta no fer participacions.
El que s’ha fet és reservar dècims del nº 06438 a nom del CCP per a tots els socis que vulgueu un o més. Només cal que ho digueu a les sortides del Club als membres de Junta o bé per correu electrònic a ccp1930@yahoo.es.
Previ pagament en efectiu o ingrés bancari, us donarem en mà el/s dècim/s que hagueu demanat. 

Roba CCP Si  algú  necessita  roba  del  Club,  obrim  nova  convocatòria  a  partir  del  20 d’octubre fins el 15 de novembre. Us recordem els preus i tipus de peces:

Les comandes es poden fer personalment o bé per correu electrònic. Recordeu que els mallots poden ser amb cremallera curta, tres quarts o bé sencera. Les comandes  s’atendran  previ  pagament  en  efectiu  o  mitjançant  transferència bancària.

Si teniu algun dubte, us podeu adreçar a qualsevol membre de Junta. 


1 comentario:

Anónimo dijo...

SEÑORES DEL CLUB CICLISTA PROVENÇALEN, PARA TODO EL EQUIPO CONOCIDOS Y DESCONOCIDOS. LES DESEO FELICES FIESTAS NAVIDAD Y PROXPERO AÑO. mi nombre JESUS NUÑO SOCIO DEL CLUB.