miércoles, 10 de octubre de 2012

MARXA EDDY MERCKX CLASSIC 2012 (23/09/12)

No ens la podíem perdre i allà hi érem na Asun, en loGarri i un servidor Vilanews per fer una marxa internacional amb nom mític,cal remarcar el recolzament logístic d’en Jordi Vilanews “brother”.
Aprofitant el cap de setmana llarg de la Mercè ens vàrem apropar a la bonica vila d’Eugendorf a uns 10 quilometres de Salzburg bressol d’en Mozart a Àustria. Dissabte a la tarda recollida de dorsals amb una sorpresa, foto amb el caníbal el mític Eddy Merckx.
L’endemà a les 8h començava la marxeta, per problemes d’última hora la nena van Asun no es trobar bé i no va poder fer la marxa de 106qms tota una llàstima, però tranquil•la que hi hauran moltes més clàssiques. En tota entre les tres distàncies de 60, 106 i 161 qms érem 1.500 participants de diferents països, el més llunyà d’Austràlia. La marxa en tot el recorregut passava per paratges de pel•lícula en un constant trencacames amb rampes destacables. Un mica de fresca al matí però bona temperatura al migdia que ens va permetre dinar a l’aire lliure degustant una bona cervesa de blat de la marca Edelweiss del tipus alemany “weissbier” i uns macarrons amb salsa “arrabiata”. De regal unes perneres llargues d’entre temps. Cal mencionar la bona organització d’aquest marxa.
I per sopar.... a  l’Oktoberfest de Múnic, on vàrem poder hidratar-nos amb les cerveses locals, degustant la gastronomia de la zona i vivint l’espectacle de la festa de la cervesa més coneguda del món.
 
Apali Salut!!  
No hay comentarios: