lunes, 6 de mayo de 2013

Marxa Racons de La Conca

 
Cronica C. DURAN
Ahir diumenge dia 5 de maig 3 membres del grup que fem marxes vam anar a un recòndit paratge de la Conca de Barberà a participar en la marxa cicloturista Racons de la Conca, una marxa desconeguda per mi però no per el Xavi i el LoGarri ja que hi van participar l’any passat.
Arribar al poble sense GPS és difícil ja que al poble anterior no hi ha cap rètol a la sortida del poble i has de decidir si anar a la dreta o a l’esquerra. Jo em vaig equivocar........
Tot molt ben organitzat: el aparcament dels cotxes a dins del camp de futbol i a sobre teníem la sortida al costat del cotxe o sigui que no vam haver de córrer. Es surt en “baixada” fins a Montblanc on el GPS marca una mitja de 49 km/h !! i anem cap a l’Espluga de Francolí per començar a pujar el coll de Prades. Quin port més maco !! rampes molt assequibles, port d’aquells que es diuen “tendidos” que vam pujar a 21 km/h de mitja arribant a dalt amb una mitja acumulada de 31 km/h (i això que jo anava a rodar ).
Es segueix per paratges del Priorat, molt macos. Tot verd després de les pluges, carreteres secundàries sense cotxes on es pot rodar molt ràpid, inclús els “repechons” els fem a tota castanya !!! Al final ens van posar la “trampa” de Conesa, que es un mur de 3 kms amb rampes del 18% per tot seguit seguir pujant a Conesa per una carretera que porta als molins de vent del poble. Des d’allí baixada “a saco” per arribar a meta, que estava en una rampa per sobre del 10% però que després del de Conesa aquesta feia riure.
En fi, tot a punt per la propera cita: la festa del cicloturisme català a la Terra de Remences on al “comando habitual” de marxistes si afegirà el J.L. Sanjuanes.
 Vilanius, C.Duran, LoGarri

No hay comentarios: