jueves, 20 de noviembre de 2008

Salida 23 de noviembre 2008

El próximo domingo 23 a las 9:00 horas quedamos al lado de la salida de metro de Fabra i Puig (avenida Meridiana esquina con Fabra i Puig, lado mar) para hacer salir con la bici de carretera.

A las 9:30 recogemos a Blanca y Jordi a la altura de la estación de tren de Montgat y haremos un recorrido por la carretera de la costa, posiblemente llegando hasta Sant Pol y almorzando, ya de vuelta hacia Barcelona, en Arenys de Mar.

También os informamos que, si queréis salir más de tranquis, hay otro grupo que sale de Bilbao con Guipúzcoa a las 8:30 horas también hacia la carretera de la costa.

2 comentarios:

carooooo dijo...

Hola!

He vist que sortiu aquest diumenge en carretera, em podrieu dir aproximadament la mitja que feu en pla (o sigui per la carretera de la costa??)... m'agradaria afegir-me algun dia, però abans voldria saber a quin ritme aneu.


Gràcies!

Unknown dijo...

Hola!

Doncs ara als mesos d'hivern per la costa anem xinu-xano. Comptant les parades dels semafors a uns 27-30 per hora. De totes maneres hi ha alguns que ja van mes "nerviosos" i d'altres que anem amb plat petit per practicar agilitat. De qualsevol forma... anima't pel proxim cap de setmana!!!