lunes, 5 de marzo de 2012

Domini del Código 34-CKT-Novatec a la Cursa Interclubs 2012

El passat diumenge 4 de març es va disputar al ja clàssic circuit de la Vila Olímpica barcelonesa la vuitena edició de la Cursa Ciclista Interclubs, organitzada pel CC Provençalenc, la PC Poble Nou i l'EC Sant Andreu.

En un assolejat i primaveral matí, un total de 92 participants van prendre la sortida passats pocs minuts després de les 9 del matí. La velocitat durant tota la cursa va ser frenètica gràcies a l'exigent ritme imposat pels ciclistes de l'equip Código 34-CKT-Novatec Óscar Álvarez, Jordi Cervantes i Joan Font, el tàndem de Jaume Morales i David Blanco i el master-30 Eduard Gómez del Club Ciclista Electroizas.

Aquest grup es va escapar de la disciplina del pilot passada la meitat de la cursa. De pont entre el cap de cursa i un grup de 27 corredors rodava Alejandro López, també del Código 34. Després d'aquests un altre grup d'uns 20 ciclistes va aconseguir no ser doblat pels líders.

Les darreres voltes van ser un constant rosari d'atacs entre els components de la fuga. La cursa es va decidir en el disputat esprint final que van encapçalar per aquest ordre, l'Óscar Álvarez, Jordi Cervantes i el tàndem de Morales i Blanco. Més endarrerits van arribar Joan Font i Eduard Gómez.

El podi dels socis de la Penya Ciclista Poble Nou va estar format per Raúl López, Daniel Gómez i Enrique Mor. L'únic soci de l'Esport Ciclista Sant Andreu va ser l'Andrés Tigero.

Com l'any passat, cal destacar la col.laboració prestada per l'ONCE i també per la Federació Catalana d'Esports per a Cecs, amb una important participació de tàndems.

La Cursa Interclubs, a més, ha estat l'última puntuable de la III Challenge de Socials de Barcelona. La classificació general final d'aquesta tercera edició ha estat encapçalada per Joan Font (Código 34-CKT-Novatec), Jordi Soler (SC Ilerdense) i Victor Anguera (Electroizas). El primer cicloturista ha estat Iván López (CC Rat Penat) i la primera fèmina Shelley Olds (AA Drink Leontien).

Des de l'organització es vol agrair la magnífica tasca de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Protecció Civil i voluntaris i l'ajuda que autoritats i patrocinadors han donat per la celebració de les dues curses.

Teniu les classificacions de la cursa en aquest enllaç i un munt de fotos en aquest àlbum gentilesa de l'Alejandro Tortosa.

Podeu llegir més cròniques en aquests enllaços:

- Bloc de Fernando García Lobo
- Bloc de Quim Córdoba
- Bloc del Grupo Resplandor
- Més fotos al Facebook del David Padilla

No hay comentarios: