lunes, 21 de mayo de 2012

IV Marxa Montsec-Montsec 2012

IV Marxa Montsec-Montsec 2012 ruta llarga de 150qm a Balaguer el 19/05/12. Allà hi érem en Rubén, Carles i Xavier per quarta vegada i ja som uns clàssics d’aquesta marxa. Recollida de dorsals i obsequi de samarreta tècnica. Esmorzar allà mateix a base de coca, xocolata i cafès. Abans de la sortida es va fer homenatge amb entrega del dorsal nº1 als familiars dels dos ciclistes morts atropellats recentment a la zona.
A les 8h sortida amb temps fresquet però ni una gota d’aigua durant tot el recorregut al contrari del pronòstic que era de pluja i calamarsa. Ruta amb les pujades a l’Alt de Vilanova de 8qm, Port d’Ager de 5qms, Coll d’Àres de 14qm, Coll de Montllobar de 11qm i l’Alt de Fontllonga de 7qm. Pacte de no agressió dels CCP’ros com ve sent habitual.
Com ens tenen acostumats una marxa molt ben organitzada i totalment recomanable, cal destacar que aquest any la marxa curta de 85qm recuperava el traçat original i no pujava pel Coll d’Ares sent un recorregut apta per tothom. Dutxa, dinar a base d’amanida de pasta, begudes, fruita i cafès... fins a la propera que ja serà la cinquena!!  La nova bici d’en Rubén una ARGON 18 ‘Gallium’

No hay comentarios: