lunes, 29 de abril de 2013

BTT Maratón Monegros 2013 Cronica C.Duran
El passat 27 d’abril aprofitant que a Sariñena feia sol vaig anar amb els companys de feina a disputar la BTT Maratón Monegros 2013. 113 kms en BTT per la zona de los Monegros. Tot i haver dit fa 2 anys que no hi tornaria ja es sap que l’home és l’únic animal que s’entrebanca 2 cops amb la mateixa pedra.
Aquest cop a l’haver plogut el terreny estaba en condicions òptimes, llàstima que vam fer el passarell i vam sortir dels últims, cosa que va fer que haguéssim de remontar moltes posicions i haver-nos de “menjar” molts embuts de la gent que anava a passejar.
Fins allí hi vam anar amb un autocar del Sagalès que portava un remolc per les bicicletes així que a la tornada vam poder dormir fins a l’entrada de Barcelona.
La veritat és que ho tenien ben montat aquests paios: al finalitzar la ruta hi havia com 7 mànegues per rentar la bici, dutxes a l’intemperie amb aigua calenta i un menjar a base de Fideuà i hamburgesa en que vam poder repetir ja que a la primera no ens van tallar la pulsera que ens acreditava poder entrar a la zona de recollida del menú.
La ruta es va fer dura per la distància, el “traqueteo” de la bici i per el Cierzo que va bufar de valent la segona part de la ruta. Al ser zona rodadora els ciclistes de carretera partíem en aventatge ja que estem acostumats a rodar tanta distància i tantes hores.
Al final un temps de 5 hores i 13 minuts a una mitja de 22 km/h que es podría haver millorat de no haver sortit tant atrassats.
En fi, bones sensacions tot i acabar baldat d’esquena i mans. No em vull ni imaginar com deuen acabar les ciclistes que disputen la Paris Robuaix amb el doble de kms. i bicicletes sense suspensió.
Ara toca atacar i debutar en la marxa cicloturista Racons de la Conca, el proper diumenge a Rocafort de Queralt.

No hay comentarios: