lunes, 15 de diciembre de 2008

Sortida 14 de desembre

Feia molt de temps que no escrivia cap croniqueta de les nostres sortides domingueres. Aquest diumenge 14 erem pocs al punt de trobada de Fabra i Puig a les 9. Entre que ahir hi havia sopar del comando bttero, la resaca del partit del segle del mes (felicitats als culés!!!), que havia plogut durant la nit i que possiblement ha estat el matí més fred del que portem d'hivern, només José Luis, Carlitos Garrido, Carles i servidor estàvem allà al peu del canó. Bé, i una novetat ja que la nostra amiga Caro ens ha acompanyat per primer cop. Crec que tenia una mica de por pel nostre ritme però una consumada brevetera com és ella ha aguantat de conya... i que no ens doni canya ben aviat! Benvinguda al Club!!!

Esperem uns minutets de rigor i anem fent seguint la ruta per arribar a la carretera de la costa. Passem per Sant Andreu, Sant Adrià, Badalona i Montgat en plan xarrera i arribem ràpid a la N-II. També hem vist ràpid que avui poc sol tindriem ja que el cel estava ple d'uns amenaçadors núvols. La temperatura, fresqueta, de 7 a 9 graus tot el dia, que, per ser al costat de la costa, deu n'hi do.

A partir d'aquí el Charly i jo ens hem posat al davant de la grupeta i hem posat el nostre mític ritme de pretemporada, tota l'estona entre 28 i 32 per hora, un amb el compact 50 i jo amb el 39: fins el gener no es pot posar el 52 per res, llámame tradicional, jejeje.

Doncs així, pedalant de tranquis, arribem fins a Arenys. Teniem l'opció d'arribar fins a Sant Pol i després tornar però hem preferit aturar-nos al Montmar per fer l'esmorzar ja que més endavant estava la cosa bastant fosca. Allà, al bar, ens hem trobat amb la colla de les 8:30 que, ver per on, era bastant més nombrosa que la nostra.

Entre entrepans i cafès i converses futboleres i de caire laboral (comptant el que ens queda per jubilar-nos, casi nada!!!) hem tornat a la carretera per desfer el camí fins a Barcelona. Un altre cop hem posat el ritmillo i, amb estones de sol molt agradable, hem arribat fins a Badalona. Just quan entràvem LoGarri ha punxat la seva roda trasera. Després d'estar uns minutets reparant, hem arribat sense cap més incidència. El pròxim cap de setmana, més!

No hay comentarios: