martes, 1 de abril de 2008

Duatló de Banyoles 2008

Los socis Xavi Martín Ensenyat y Òscar Gómez Pau subieron el pasado domingo a participar en la 18a edición del Duatló de Banyoles i Comarca. Aquí tenéis una crónica que nos escribe el propio Xavi.


Tots vam dormir poquet, degut a la llunyania de l'event i sobretot al maleït canvi d'hora. Amb una participació de quantitat i qualitat es va donar el tret de sortida a Banyoles (10 qm cursa a peu, 40 qm bici i 5 qm cursa a peu), possiblement el poble de Catalunya on més es viu el nostre esport
favorit: s'organitzen dos triatlons (un B i un olímpic), un duatló i una marxa cicloturista.

El primer sector es va modificar respecte a l'any passat. Aquest cop va tocar el conegudíssim itinerari pel parc de la Draga amb les corresponents zigues-zagues. El nostre capi, com era d'esperar, va ser el nostre cap de files i va donar el 'callo' com sempre, sobretot amb un bon primer parcial de 35:36, encara que tots sabem que aquest 10.000 és més aviat un 9.000, i una bici en la que va haver de donar la cara en tot moment al seu grupet.

El Chivi em va treure uns segons al primer 10.000 però en bici el vaig agafar al primer descens i vam viatjar tota l'estona juntets a la mateixa grupeta. S'ha de dir que ell va donar la cara -a un tram complicat on el vent era frontal i tocava els collons bastant- i un servidor, com és habitual, es va refugiar darrera les rodes dels altres competidors. Al darrer sector cadascú va fer el que va poder en funció de com havia administrat les forces. He de dir que en el meu cas tenia una sobrecàrrega al bessó des de la cursa de Canovelles que encara arrossego: hauré de descansar. Semblo lo capi amb les excuses, je je.

L'Òscar XL continua posant-se en forma de cara al triatlons. És com un amfibi, troba a faltar el medi aquàtic però es defensa força bé en les disciplines de 'secà'. Finalment, el nostre darrer i flamant fitxatge, la nordamericana Vanessa Meyers va fer un paper mol digne que fa concebir esperançes de reflotar el nostre exitós equip femení, atenció als seus grans parcials corrent a peu!!!.

Cal destacar, un cop més, el paperàs del nostre amic Alex Carreras (Picornell), que va aconseguir el tercer lloc, curiosament la mateixa posició que em va prometre a boxes just abans de començar la cursa. Un crack com a persona, esportista... i endeví.Tenéis más sensaciones y fotos en el blog de Òscar i el blog del Club Triatló Cariñena.

1. Joan Montguillot (CE Picornell) 1h52
149. Xavi Martín (Tri Cariñena-BCN) 2h13
226. Òscar Gómez (Tri Cariñena-BCN) 2h25
...hasta 279 clasificados

No hay comentarios: