martes, 2 de septiembre de 2008

Cursa Festa Major de Ripollet 2008

El passat diumenge 31 d'agost es va celebrar a Ripollet la tradicional cursa atlètica de 10 quilòmetres que forma part del programa de la festa major de la ciutat.

En una cursa guanyada pel corredor de Ghana Paul Sie Kwasi de l'equip ISS-l'Hospitalet, per part del CCP van participar els socis Xavi Martín Ensenyat i Òscar Gómez Pau, que van acabar en un temps de 39:34 i 46:11 respectivament.

Crònica de Xavi Martín Ensenyat

Hola amiguets!!!!

Vam aprofitar el darrer diumenge d'agost per fer un entrenillo combinat cursa a peu-natació. En primer lloc, ens esperaven 10 qms. exigents a Ripollet, dues voltes a un circuit de 5 qms. amb fortes rampes al principi i més pujadeta al final.

En el meu cas, després d'una setmana de càrrega per preparar els triatlons que s'acosten, em dono per satisfet amb el resultat final. De l'equip vam anar el Dani, Òscar XL, Judith... i el seu cunyat Roberto, que va demostrar ser un bon atleta. Allà ens vam trobar els amics del Jovent: Jordi Moyano, Miquel Riera i Meritxell Portillo. Els dos darrers venien de fer el Embrunman!!!!. La cursa va tenir força nivell, com demostren els tres primers classificats. El guanyador semblava com a mínim el mític Paul Tergat.

Després de la hidratació corresponent, vam anar a la platja del Bogatell, on Òscar, Dani, Judith i un servidor vam fer uns 1.200 metres. Atenció que Lo Capi ja neda millor amb el seu nou neopré. Sembla tot un tauró. Quina por!