lunes, 8 de septiembre de 2008

Triatló de Catalunya 2008

El pasado sábado se celebró en la localidad gerundense de Banyoles la vigesimotercera edición del Triatló de Catalunya. Las condiciones meteorológicas, tal y como avanzaban las previsiones, fueron de lluvia durante toda la tarde con lo que la competición se hizo muy exigente, con algunas caídas en el sector de la bici.

Por parte del CCP finalizaron la prueba nuestros socios Ernest Girós, Miki Lapedriza, Xavi Martín, Jordi Olivella, Òscar Gómez Pau y Blanca Trenas.


Crònica d'Òscar Gómez Pau

Dissabte vem anar a reprendre el tema triatlètic a Banyoles i crec que ens ho vem passar força bé... I un aspecte que cal resaltar és la gran quantitat de components del nostre club que hi vem anar... un total de 10.

Per començar anada cap a Banyoles d'horeta per menjar allà. Al final vem fer el tupper al Parc de la Draga just quan començaven a caure les primeres gotetes... :-(

Acabem de dinar i decidim anar a fer un tomb amb la bici per escalfar però als cinc minuts donem la volta perquè comença a plore amb més intensitat. Donem voltes pel pavelló esperant que obrin el boxes i a les 14h30 puntualment entrem a deixar el material.

Al primer que em trobo és al Pontano que, sense més, li pregunto pel positiu de Zarautz... Em diu que aquella setmana va estar malament i que un dels medicaments que va prendre potser va ser el que va fer que donés positiu, però de totes maneres encara no li han dit res oficialment... Després el vaig felicitar per l'IM d'Estats Units.

Preparem les coses: bosses per les sabates de bici, per les bambes de correr i cap a l'estany a escalfar.

Abans de començar ens fem fotos i fem una mica de catxondeo. I el Jordi i la Blanca que no arriben... que els hi haurà passat??

Saltem a l'aigua i, com sempre en aquest triatló, la sortida la marquem els triatletes... A la que uns quants comencen a nedar, la resta darrera, ni pitos ni bocina ni res de res... jajaja.

Al sortir des de l'extrem de l'estany com es feia abans no rebo ni un cop, natació super neta... A la majoria se'ns fa llarga. Jo surto amb l'Alex Carreres del Picornell i fem una mica de catxondeo anant cap a la T1 :-))

Al circuit de bici tota l'estona plovent. L'Ernest va davant del grup dels Carinyenas... Jo darrera però a la pujada de la Creu Roja m'adelanta el Miki que no em diu ni adéu. Miki que t'està passant??? Al poc m'agafen el Xavi i el Jordi que van en un grup bastant forts. Aguanto amb ells 2 quilòmetres com a molt i a una pujada els deixo marxar. Dani, que cada any li costa una mica més agafar-me, Judith, l'altre Xavi, la Miriam i la Blanca van per darrera.

A la cursa a peu va seguir plovent. En aquest tram va haver-hi de tot. Ernest va mantenir la primera posició de l'equip; Miki va aguantar la segona tot i no anar massa fi... crec que no es va trobar bé; Xavi va adelantar a Jordi al final de la cursa a peu i va haver un petit conflicte que soposo que ja s'haurà sol·lucionat; el Dani no va poder agafar al Jordi; jo, que creia que anava bé, veig que vaig fer un parcial de 44 i pico; i la resta que van patir lo seu per acabar aquest bonic, però dur triatló que amb la pluja encara va complicar una mica més les coses.

Com podeu veure per nosaltres no importa qui quedi per davant nostre d'altres clubs, la competició és totalment interna... jajaja

No hay comentarios: