lunes, 13 de octubre de 2008

Excursió a l'Ametlla del Vallès (78 Aniversari del CCP)

El passat diumenge dia 12, tot i la previsió de pluja i el cel molt ennuvolat de bon matí, vem celebrar el setanta-vuité aniversari del Club Ciclista Provençalenc.

Amb puntualitat anglesa, després de que l'Alonso guanyés el segon gran premi de la temporada de F1, vem sortir una bona colla amb destí a l'Ametlla. A mida que anàvem avançant per la Meridiana es van unir algunes unitats que es van retrasar una mica i així, amb un ritme de total germanor i tots agrupadets, vem continuar per l'itinerari previst que ens va portar per Montcada, Mollet, Parets, Lliçà i Santa Eulàlia de Ronçana.

Uns vem triar la tradicional butifarra...

...i d'altres els mítics callos :-)

Al final ens vem ajuntar una bona colla.

A l'Ametlla ja ens estava esperant un puntual Martinico al Bar Can Quico (rodolí!) i vem passar a les taules que ens tenien preparades. Allà tots els socis van gaudir d'un bon esmorzar, com es tradició, pagat pel CCP. Mentres estàvem per feina se'ns van unir en Julio González i família i també n'Eduard Lluch i la seva senyora.

Després dels cafès i una mica de xarrera, vem sortir al carrer i ens vem adonar que estava plovent. Quina guitza! Com que semblava que no era molt alguns es van posar els impermeables i van tornar per la via directa -pel mateix itinerari que l'anada, enlloc del previst per la Font d'Abril, Caldes i Palau-, i d'altres van ser més conservadors agafant el tren a la veïna població de La Garriga.

Al final una jornada perfecta, només una mica deslluïda pel temps, que ens va permetre retrovar-nos a tots en un nou "cumple" del Club. L'any vinent a pel 79!!!

No hay comentarios: