jueves, 15 de abril de 2010

Brevet 300 PC Bonavista 2010

El passat dissabte 10 vem gaudir d'una nova cita brevetera a la localitat de Manresa. Aquest cop tocava fer 300 quilòmetres i pel CCP allà ens vem presentar Carles Garrido, Xavier Vilanova, José Martínez i Rubén Carro. Vem fer grupeta amb els nostres amics Xavier Òdena, Lluís Tirapu, Aleix Olivé i Àlex Maymó.

El recorregut va ser similar al de l'any passat, tot fent la ruta per Calaf, Agramunt, Balaguer, Alfarràs (primer control), Almacelles, Alcarràs (segon control), Lleida, Mollerussa, Tàrrega, Cervera i Manresa.

Per fer un resum, bon dia de ciclisme amb dues punxades i una petita avaria; molt bon temps amb una mica de fred al matí i un bon sol i caloreta a les hores centrals del dia; esmorzar de luxe al bar Can Macho d'Alfarràs; dinar interessant a Sidamon; afortunadament la carretera dels voltants del circuit de velocitat d'Alcarràs ja està acabada i en molt bon estat; la tornada des de Lleida que tan xunga es va fer l'any passat va ser bastant més fàcil gràcies al suau vent a favor.

Doncs res, tot llest pel repte BPB de l'últim cap de setmana de maig.

No hay comentarios: