sábado, 18 de abril de 2009

Una Setmana Santa per Euskadi (part I)

Crònica d'Esther Cabanas i Emili Cebrián

Els nostres estimats Esther i Emili han estat uns dies de turisme al País Basc i han escrit una croniqueta per parts acompanyades d'unes boníssimes fotos.


PLOU? CAP PROBLEMA, JO AGAFO LA BICI...


Dijous Sant Emilio i una servidora prenem les bosses i "tito" cap a Donosti que falta gent. En un principi havíem pensat en dur-nos les bicicletes però com també la intenció era fer una mica de turisme, vam decidir que no les portaríem. Un cop allà no va parar de ploure durant tres dies, fet pel qual ens vam alegrar de no haver pensat en fer rutes ciclistes... Si bé un cop vam veure la gent del país sortint amb pluja, i no fina precisament, la nostra pròpia imatge de no sortir quan plou, ens va fer pensar que som uns marietes...

I si no hi ha pluja, una mica de fresquet de bon matí :-)

Hauríeu de veure com plovia i la gent a la carretera sense cap més problema. Fins i tot, camí de Zarautz, el cel es va obrir i semblava el diluvi universal, quan de cop veiem un ciclista que es para davant del nostre cotxe. Ràpidament ens vam aturar per saber si tenia algun problema o volia que el recollíssim... Tot el contrari, parava per posar-se l'impermeable i continuar ruta.

Sincerament, mai més diré que no surto si plou!

No hay comentarios: